east end boys and west end girls

Homse päevaga seoses on mul üks suur hirm. Nad teevad Ülemiste keskuse lahti. Ma kardan, et ma ei saa enam kunagi koju:( Sest ummik on ees. Kui me nüüd püüame asja vaadata helgest küljest, siis saan ma endale ju ometi uue, suurema (täpsemalt Eesti suurima:P) kodupoe, kuhu on ratta ja rulluiskudega väga mugav minna. Aga … Loe edasi “east end boys and west end girls”

Homse päevaga seoses on mul üks suur hirm.

Nad teevad Ülemiste keskuse lahti. Ma kardan, et ma ei saa enam kunagi koju:( Sest ummik on ees.

Kui me nüüd püüame asja vaadata helgest küljest, siis saan ma endale ju ometi uue, suurema (täpsemalt Eesti suurima:P) kodupoe, kuhu on ratta ja rulluiskudega väga mugav minna. Aga niikaua, kui ma olen teadmatuses ja hirmus, ei suuda ma sellest rõõmu tunda.

Saaks see homme juba läbi. Vähemalt oleks teada, kui kole see umbeski on.

2 kommentaari “east end boys and west end girls”

  1. töö(koht) ei võimalda kahjuks igapäevast rattaga käimist, muidu oi kuidas läheks…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: