koolis teada ma sain mida taipas kord vannis archimedes

Minu tänane lemmikuudis on see, et kõige popim raamat Tallinna ja Tartu raamatukogudes on Saveljevi füüsikaõpik (epl link, uudis originaalis Ekspressilt). Selle peale oleks võinud tegelikult ise ka tulla. Kas eesti keeles üldse on veel mõni kõrgkoolile sobiv füüsikaõpik olemas?

Mitte et ma Saveljevi raamatut “õudselt heaks õpikuks” söandaks nimetada, aga eks ta sai mullegi omamoodi armsaks:) eriti, kuna esimene hinne, mis ma TTÜs matriklisse sain, oli 5 aines “Füüsika I”; suulise eksamiga oli tegu seejuures. Üldse on peaaegu kõik mu eredamad ülikoolimälestused füüsikaga seotud. Välja arvatud muidugi need, mis on seotud mattanalüüsiga:)

ja muide, ma olin jube kunn, sest mul oli Saveljevi esimene osa endal kodus olemas ja ma ei pidanud seda raamatukogust rabama jooksma:P

Advertisements

2 kommentaari to “koolis teada ma sain mida taipas kord vannis archimedes”

  1. fazz Says:

    Tüng, mul olid kõik 3 osa omal olemas.

    Füüsikuharidusega isadest on ikka kasu. :-)

    Aga ega ma siis selle pärast füüsikat kohe esimese raksuga tehtud ei saanud.

  2. marduk Says:

    Fyysikute piibel.. Nojah, 6udsalt hea 6pik on ikka v2ga m88da aga mis parata, muid ju pole. Ime siis et populaarseim – kuskilt peab ju 6ppida saama. See on umbes sama hea et n6ukogude ajal v6itis valimised see kes parasjagu v6itma pidi kuna h22letussedelitel oli ainult yks nimi kelle kasti ristikest teha.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: