koolis teada ma sain mida taipas kord vannis archimedes

Minu tänane lemmikuudis on see, et kõige popim raamat Tallinna ja Tartu raamatukogudes on Saveljevi füüsikaõpik (epl link, uudis originaalis Ekspressilt). Selle peale oleks võinud tegelikult ise ka tulla. Kas eesti keeles üldse on veel mõni kõrgkoolile sobiv füüsikaõpik olemas? Mitte et ma Saveljevi raamatut “õudselt heaks õpikuks” söandaks nimetada, aga eks ta sai mullegi … Loe edasi “koolis teada ma sain mida taipas kord vannis archimedes”

Minu tänane lemmikuudis on see, et kõige popim raamat Tallinna ja Tartu raamatukogudes on Saveljevi füüsikaõpik (epl link, uudis originaalis Ekspressilt). Selle peale oleks võinud tegelikult ise ka tulla. Kas eesti keeles üldse on veel mõni kõrgkoolile sobiv füüsikaõpik olemas?

Mitte et ma Saveljevi raamatut “õudselt heaks õpikuks” söandaks nimetada, aga eks ta sai mullegi omamoodi armsaks:) eriti, kuna esimene hinne, mis ma TTÜs matriklisse sain, oli 5 aines “Füüsika I”; suulise eksamiga oli tegu seejuures. Üldse on peaaegu kõik mu eredamad ülikoolimälestused füüsikaga seotud. Välja arvatud muidugi need, mis on seotud mattanalüüsiga:)

ja muide, ma olin jube kunn, sest mul oli Saveljevi esimene osa endal kodus olemas ja ma ei pidanud seda raamatukogust rabama jooksma:P

2 kommentaari “koolis teada ma sain mida taipas kord vannis archimedes”

  1. Tüng, mul olid kõik 3 osa omal olemas.

    Füüsikuharidusega isadest on ikka kasu. :-)

    Aga ega ma siis selle pärast füüsikat kohe esimese raksuga tehtud ei saanud.

  2. Fyysikute piibel.. Nojah, 6udsalt hea 6pik on ikka v2ga m88da aga mis parata, muid ju pole. Ime siis et populaarseim – kuskilt peab ju 6ppida saama. See on umbes sama hea et n6ukogude ajal v6itis valimised see kes parasjagu v6itma pidi kuna h22letussedelitel oli ainult yks nimi kelle kasti ristikest teha.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: