millest sa unistad tüdruk

Rivol on eriti lahe “nädala küsimus” – esimene mõte, mis hommikul pähe tuleb? Minul on ärkamise hetkel enamasti selline raske ja isegi ängistav pinnalerabelemise tunne, unest välja ja pärismaailma sisse… mingi aja, ilmselt tegelikult mõne sekundi jooksul, aga tundub nagu terve igavik, üritan leida vastused küsimustele “kes ma olen?”, “kus ma olen?”, “kas ma tõesti … Loe edasi “millest sa unistad tüdruk”

Rivol on eriti lahe “nädala küsimus” – esimene mõte, mis hommikul pähe tuleb?

Minul on ärkamise hetkel enamasti selline raske ja isegi ängistav pinnalerabelemise tunne, unest välja ja pärismaailma sisse… mingi aja, ilmselt tegelikult mõne sekundi jooksul, aga tundub nagu terve igavik, üritan leida vastused küsimustele “kes ma olen?”, “kus ma olen?”, “kas ma tõesti pean?”. Just selles järjekorras. Ja väga rasked küsimused on need. See ei ole mitte mõtlemise, vaid pigem nagu meenutamise teema. Ma vist käin kuskil väga kaugel ära öösiti…

Päris mõtted tulevad siis, kui hakkab olema midagi, mille üle mõelda. Lehelugemise käigus enamasti – või raamatu või mida iganes ma bussis loen. Tee bussipeatusesse inspireerib ka vahel. Aga kui ma autoga tööle lähen, siis ei tule tihti enne töölejõudmist ühtegi mõtet, päriselt ka:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: