he knows if you’ve been bad or good so be good for goodness sake

Meil algas just firma töötajate laste jõulupidu ja ma käisin enne näidendi algust lapsi piilumas. See oli ikka masendav vaatepilt. Mitte et mul laste vastu midagi oleks, vastupidi, nad olid kõik üle mõistuse armsad… aga ma mõtlesin neid vaadates, et nemad ju ongi need, kelle arvelt siin majas igal õhtul kella kümneni istutakse ja tööd … Loe edasi “he knows if you’ve been bad or good so be good for goodness sake”

Meil algas just firma töötajate laste jõulupidu ja ma käisin enne näidendi algust lapsi piilumas. See oli ikka masendav vaatepilt. Mitte et mul laste vastu midagi oleks, vastupidi, nad olid kõik üle mõistuse armsad… aga ma mõtlesin neid vaadates, et nemad ju ongi need, kelle arvelt siin majas igal õhtul kella kümneni istutakse ja tööd rabatakse. Nende arvelt, aga mille või kelle nimel, sellest pole ma veel aru saanud. Kapitaliturgude vist (ma ei tea, misasjad need on, aga selline mõiste on firma väärtustes sees selle koha peal, kus varem oli community)…

3 kommentaari “he knows if you’ve been bad or good so be good for goodness sake”

  1. Eks osa neist usub veel, et nende samade laste nimel nad ka rabavad tööd teha. Aru pole veel saadud, et nende arvelt, mitte nende nimel.

  2. On kahetsusväärne tõsiasi, et postindustriaalses linnaühiskonnas elades on laps(ed) paratamatult programmiväline luksustoode, mida saavad endale lubada vaid pühendunud friigid.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: