each morning i get up i die a little

Kui ma elus üldse mõne kontserdiarvustusega olen nõus olnud, siis sellega. Olulised faktid mu edasise elu kohta on umbes sellised: mul on olemas piletid Rabarockile, Exitile ja Eesti-Portugali mängule; raha mul enam ei ole; tööd ei viitsi teha, nii et raha ei kipu väga tulema ka. 20. mail on Verekeskus WTCs väljasõidul, sealt saab vähemalt … Loe edasi “each morning i get up i die a little”

Kui ma elus üldse mõne kontserdiarvustusega olen nõus olnud, siis sellega.

Olulised faktid mu edasise elu kohta on umbes sellised: mul on olemas piletid Rabarockile, Exitile ja Eesti-Portugali mängule; raha mul enam ei ole; tööd ei viitsi teha, nii et raha ei kipu väga tulema ka. 20. mail on Verekeskus WTCs väljasõidul, sealt saab vähemalt toidupaki:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: