no excuses time is now and it’s running out

Aktiivse sotsiaalse elu ja kõrge sotsiaalse vastutustundlikkuse kombinatsioon võib vist tappa ka. Metsaistutamine pärast järjekordset 3-tunnise unega ööd kurnas igatahes nii, et pärastlõunasest uinakust poleks vist suutnud äratada mitte miski peale selle, mis seda tegelikult tegi – naabrimehe peoseltskonna rullnokne liige akna all JMKE surematut hitti “Külmale maale” lõugamas. Juhtub asju ka meie vaikses äärelinnas. … Loe edasi “no excuses time is now and it’s running out”

Aktiivse sotsiaalse elu ja kõrge sotsiaalse vastutustundlikkuse kombinatsioon võib vist tappa ka. Metsaistutamine pärast järjekordset 3-tunnise unega ööd kurnas igatahes nii, et pärastlõunasest uinakust poleks vist suutnud äratada mitte miski peale selle, mis seda tegelikult tegi – naabrimehe peoseltskonna rullnokne liige akna all JMKE surematut hitti “Külmale maale” lõugamas. Juhtub asju ka meie vaikses äärelinnas.

Rästikut ma metsas sel aastal ei näinud, nägin palju pisikesi konni. Ei suudelnud ühtegi. Alamõõdulised printsid on viimane, millest mu elus suur puudus on.

One thought on “no excuses time is now and it’s running out”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: