et on haigete elu nii kesine seda terved ei kujuta ette

Haigete elu on tõepoolest kesine, seda võite uskuda:( Kõige hullem on see, et aegajalt tuleb käia arsti juures ja apteegis ja astuda seal olelusvõitlusesse teiste haigetega. Suurem osa neist teistest haigetest on väikelapsed ja pensionärid. Inimkonna nõrgema ja haavatavama osa esindajad nagu nad on, see on päris loogiline. Aga oma õiguste eest võitlemisel riidehoiu-, registratuuri-, … Loe edasi “et on haigete elu nii kesine seda terved ei kujuta ette”

Haigete elu on tõepoolest kesine, seda võite uskuda:(

Kõige hullem on see, et aegajalt tuleb käia arsti juures ja apteegis ja astuda seal olelusvõitlusesse teiste haigetega. Suurem osa neist teistest haigetest on väikelapsed ja pensionärid. Inimkonna nõrgema ja haavatavama osa esindajad nagu nad on, see on päris loogiline. Aga oma õiguste eest võitlemisel riidehoiu-, registratuuri-, arsti-, labori- ja apteegijärjekorras on nad täitsa ootamatult elujõulised ja käbedad… ei jaksa mina, haige inimene, nendega kakelda:(

Väikelapsed ja pensionärid ei meeldi mulle tervest peast ka eriti.

Teine vastik asi haige-olemise juures on see, kui tuleb soolveega kuristada, ja kolmas on see, et tegelt hakkab päeva peale kodus jube igav.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: