tähest saab tolm sinust ei saa

Eile mõtlesin ma välja, mis teemal peaks magistritöö kirjutama. Nojah, see tuli muidugi veidi valel ajal – ülikoolist sain ma juba rohkem kui aasta eest eksmati ja üldse ei kuulu akadeemiline karjäär (enam) mu lähema aja eluplaanidesse. Aga ikkagi. Ma TEADSIN, et ükskord ma mõtlen selle välja:)

Eile mõtlesin ma välja, mis teemal peaks magistritöö kirjutama.

Nojah, see tuli muidugi veidi valel ajal – ülikoolist sain ma juba rohkem kui aasta eest eksmati ja üldse ei kuulu akadeemiline karjäär (enam) mu lähema aja eluplaanidesse. Aga ikkagi. Ma TEADSIN, et ükskord ma mõtlen selle välja:)

4 kommentaari “tähest saab tolm sinust ei saa”

  1. ei, ma jääks ikka oma liistude ehk siis IT auditi juurde:) ühe koolitusprogrammi võiks välja töötada sel teemal.

  2. Mul on ka magistrantuur pooleli ja vahel on selle pärast ikka väga paha tunne. Eksmat saabub lähiajal-

    Aga eks elus tuleb vist õppida ka asjade pooleli jätmise kunsti.

  3. Nojah, tegelt on ju võimalus ka töö valmis kirjutada ja eksternina kaitsta. See pole raske ega ka mitte liiga kallis. Aga kui plaanis pole, siis pole oluline.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: