#21 Liberty kaubamaja

Kõigist poodidest, kust ma iial midagi ostnud ei ole, on Liberty kindlasti mu kõige lemmikum.

Kõik teavad, et Londonis on Harrods, aga kes teab Libertyt? Ometi pole Harrodsis midagi vaadata peale kohutavalt koleda Diana ja Dodi altari (noh, okei, toiduosakonda võib ka vaadata. Aga, kui andestate mulle kerge küünilisuse, siis… eestlane võib vaadata ka Tescot või Waitrose’i, et näha, et maailmas on veel mõned toiduained peale nende, mida Selver müüb.) Aga Liberty… Mu vend ütles täna, et see näeb välja “nagu midagi Harry Potterist” ja see oli just see analoogia, mida ma otsinud olin. Isegi liftid on seal puust!

IMG_7236

Libertys müüakse ilusaid asju. Rõivaosakondades ma pole seal viitsinud käia, aga soovitan ekskursioonile minna kirjatarvete, galanteriikaupade (haberdashery – kõige võluvam ingliskeelne sõna üldse!) ja nõude sektsioonidesse. Ja see ei ole tegelikult nii kallis pood, et neid asju sealt ka osta ei võiks… mul lihtsalt ei ole galanteriikaupu siiamaani väga vaja läinud. Samuti ei ole ma eriline õmblusguru, aga Liberty on tuntud oma kangaste poolest.

Muide, kui Tescos või Waitrose’is jääb mulje, et inglased šokolaadi ei tee ega söögi, siis Liberty šokolaadipood on kogu linna kõige parem koht kodustele kingituste ostmiseks.

One thought on “#21 Liberty kaubamaja”

  1. T2itsa n6us – mul on lausa Liberty kliendikaart et nende galanteriiriiulites ja parfyymiosakonnas 2gedam oleks tuulata. Ja NB! ma endiselt ei ela Londonis :) Kangad kangasteks (nende j22ke saab ka Brysseli k2sitoo podidest) aga Liberty parfyymide ja l6hnakyynalde valik on mu absoluutne lemmik. Kahtlustan, et osad tarnelepingud on neil veel koloniaalsetest hiilgeaegadest.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: