turn the lights off carry me home

10 sept 2021 Catbells

vasakul see tipp, kus eilne pilt tehtud on.

kui ma peaks soovitama algajale mäeotsaronijale ühe tipu Lake Districtis, millest alustada, siis ma soovitaks… vähemalt kahte, aga Catbells oleks edetabelis kindlasti sees. mõnus mõnetunnine jalutuskäik Keswickist (mis on omakorda hea suur sõlmpunkt, kuhu ja kust ära on lihtne saada), parajalt kõrge (451m), aga mitte liiga raske tõus, ja vaated väga head, kui ilm kaasa töötab. ainus häda võibki vist olla, et suvel ilusa ilmaga kipub rahvarohkeks – see on väga peresõbralik tipp ja matkaajakirjas alailma näidatakse pilte viieaastastest lastest või labradorikutsikatest, kes on sinna omal jalal kohale jõudnud ja oma esimese Wainwrighti kirja saanud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: