pilvesid kõrgel taevas püüavad püüda kohmakad käed

10 sept 2021 Catbells

seekord on foto tegemise foto fotost endast parem saanud, peika tegi. mäletan, et sealt Catbellsi otsast oli väga kena vaade ja väga kena ilm oli ka, aga mul vist läks seal kogu aur selfitamise peale ära, igatahes mu enda pildialbumis pole eriti häid kaadreid sellest, mis sealt paistis. eks ma natuke veel otsin (või lasen latti alla), kolmandik advendiaega alles ees :)

aga vaadake mu matkaseelikut! soetasin ta kevadel täieliku impulssostuna – nägin poes, proovisin selga, nii kena oli ja kaasa ta tuli, ehkki mul polnud iial olnud plaani seelikuga matkata, sest miks? aga seal on püksid all, kena diskreetne hilp, ja välja näeb miljon korda parem kui selle pikkusega lühikesed püksid mu jalas eal näeksid. veetsin suure osa oma suvest selles seelikus, ainult rattasõiduks ta ei olnud hea, sest materjal ei veni. (tootja on Jack Wolfskin, mudel on Sonora ja tundub, et praegu on partii lõpp veel soodukaga saadaval. äkki peaks igaks juhuks ühe veel varuks ostma.)

One thought on “pilvesid kõrgel taevas püüavad püüda kohmakad käed”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: