püüan veenda oskan elada küll

15 okt 2021 Dollywagon Pike

vasakul Striding Edge, paremal St Sunday Crag, ees Ullswateri järv ja all Grisedale’i org. mu enda jaoks hästi oluline vaade, sest kõigi nende asjade otsas, peal, sees ja taga olen olnud, aga selle nurga alt näha polnud neid veel õnnestunud, ja alati, kui mäe otsa ronid, ei ole nii kena ilma ja head nähtavust võttagi.

4 kommentaari “püüan veenda oskan elada küll”

    1. nii tore kuulda, et postitused meeldivad :)

      telgiotsimisvihjed: sel eelmisel pildil oleks rivis nagu kolm saart, esimene on tegelikult poolsaar. üks telk on keskmise saare peal, rohelist värvi ja vist ka otsapidi kivi/künka taga, seda ongi väga raske tuvastada ja kui ma poleks sealt poole ööni kostvat lärmi kuulnud, poleks ise ka kindel, kas seal siis ikka oli keegi :) teist telki pannakse parajasti kokku ja see on siinpoolsel kaldal, vasakpoolse e. poolsaarega kohakuti.

      1. OK, nüüd, kui sa osutasid, kus telgid on, leidsin kohe :) Eelmise otsimise ajal suurendasin fotot ja puha, aga ikka jäid kahe silma vahele.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: