hoolitsen ja hoolitsen ennastsalgavalt

Vahva. Minu üleskutse peale on kirjutanud Pille oma vanaemadest, Elis jagab veel ühe vürtsika detaili enda omast. Andrus räägib oma vanaemast minevikuvormis, tänapäeva vanaemadega on tihtipeale see häda, et neid ei olegi enam… Ja mu emme on kirjutanud hoopis minu vanaemast veel ühe loo, mis on minu meelest eriti mõnus lugu:) Kõiki vanaemasid ei ole … Loe edasi “hoolitsen ja hoolitsen ennastsalgavalt”

Vahva. Minu üleskutse peale on kirjutanud Pille oma vanaemadest, Elis jagab veel ühe vürtsika detaili enda omast. Andrus räägib oma vanaemast minevikuvormis, tänapäeva vanaemadega on tihtipeale see häda, et neid ei olegi enam… Ja mu emme on kirjutanud hoopis minu vanaemast veel ühe loo, mis on minu meelest eriti mõnus lugu:)

Kõiki vanaemasid ei ole ma kindlasti üles leidnud veel.

5 kommentaari “hoolitsen ja hoolitsen ennastsalgavalt”

  1. Su ema kirjutab ajaveebi? Wow. Kui tõesti, siis ilmselt esimene… humm… tegelt ma ei julge väita, et esimene blogiv ema Eestis.

  2. Jaa. Ma ei saa aru, misasja te ülbate, et teie emad loevad teie blogisid, kui minu ema neid ka ju ometi loeb (teie blogisid siis) ja lisaks veel enda oma ka kirjutab. kahjuks mitte nii tihti, kui mulle meeldiks:)

  3. Ei pea kohe. Sa blogid juba, ma ei tea, kuu aega peaaegu, ja ma alles nüüd pläran välja:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: