feeling alone with people around

Mulle ei meeldi üksi väljas söömas käia. Sellepärast lõunatan ma tihti kas inimestega, kes mulle ei meeldi, kohtades, mis mulle ei meeldi, või aegadel, mis mulle ei sobi. See on vastik, aga ikka parem kui üksi. Ma olen enda peale vihane, et ma nii… desperate olen.

Mulle ei meeldi üksi väljas söömas käia. Sellepärast lõunatan ma tihti kas inimestega, kes mulle ei meeldi, kohtades, mis mulle ei meeldi, või aegadel, mis mulle ei sobi. See on vastik, aga ikka parem kui üksi. Ma olen enda peale vihane, et ma nii… desperate olen.

One thought on “feeling alone with people around”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: