and then i wonder who i am

“Kevadel on suve silmad, aga talve hambad.” Täna näeme ilmselt viimaseid. Ikkagi on kevad, ärge tulge mulle seletamagi mitte. Nagu Teller juba mainis, on Eestis ka nüüd koolikaaslaste leidmise keskkond tehtud. Idee on hea, ainult ma ise küll ei viitsi vist seda kasutama hakata. Mul on kõik gümnaasiumiaegsed klassikaaslased kenasti kontrolli all:) Huvitav, kui paljudel … Loe edasi “and then i wonder who i am”

“Kevadel on suve silmad, aga talve hambad.” Täna näeme ilmselt viimaseid. Ikkagi on kevad, ärge tulge mulle seletamagi mitte.

Nagu Teller juba mainis, on Eestis ka nüüd koolikaaslaste leidmise keskkond tehtud. Idee on hea, ainult ma ise küll ei viitsi vist seda kasutama hakata. Mul on kõik gümnaasiumiaegsed klassikaaslased kenasti kontrolli all:) Huvitav, kui paljudel klassidel peale meie oma on veel 7 aastat pärast lõpetamist toimiv meililist, mida 99% klassist aktiivselt loeb ka? Rääkimata veebilehest (või kutsusime me seda isegi portaaliks?:) ja regulaarsetest üritustest vähemalt 2 korda aastas? Pluss mitteametlikud sünnnipäevapeod, reisid ja kõrtsiskäimised vähendatud koosseisuga.

Pluss kooli aastapäevaball, kuhu kõik koolikaaslased ikka kokku tulevad.

Ja ma üldse ei saa aru, mis inimestega enamus koole on kõik need aastad täidetud olnud, sest töö ja eraelu käigus puutun ma enamasti kokku ikka ainult enda koolikaaslastega. Okei, ma olen kahes koolis käinud, see natuke suurendab seda tõenäosust, eks. Aga ikkagi. Kui ma vähegi kohtan mingit uut inimest (või satun mõne uue blogi peale vms), siis enamasti ikka ilmneb, et tegu on kas Härma või Treffneri lõpetanuga.

Kui ma tahaks nüüd sõda õhutama hakata, siis ma räägiks natuke veel sellest, kuidas neist kahest erinevast koolist pärit inimesed omavahel erinevad ja kummad mulle rohkem meeldivad. Aga las see jääda seekord:P

10 kommentaari “and then i wonder who i am”

 1. Minu arvates võiks sõda küll õhutada. Ma juba ootan huviga intriige ja peksu :) Miskipärast aiman kumb kool oma koosa saab.

 2. Oi, mind ka huvitab. Ma ei aima see-eest midagi. Samas, väike patriotismipisik on kõige kiuste olemas, sest 12 aastat kuuldud “Miina Härma neiukäed, õmblesid kahe sõbranna seltsis…” ei ole möödunud jälge jätmata. :)

 3. no aga teeme. Härmakad rivistuvad Telleri kõrvale üles ja treffneristid Tari kõrvale ja läheb andmiseks. Mina seisan keskel ja panen kõiki paika väitega “sa ei saa võrrelda, kui sa mõlemas koolis õppinud ei ole” :P

  siinkohal tasuks taas meenutada J. Vene surematut kõnet minu koolivahetuse puhul. “Oma positsiooni tõttu ei saa ma midagi öelda. Aga ma võin MÕELDA. Ja ma MÕTLEN, et Treffner ei ole parem kool!”

  a me pidime inimestest rääkima, mitte koolidest, eks?

 4. Inimesed ju teevadki kooli nii et paratamult tuleb rääkida inimestest. Ja kui ka järgneva jutu saaks sama toreda, kui väike tsitaat herr Venelt, siis tuleb mõnus lugemine. Ootan kannatamault.

 5. Aga räägime siis inimestest, näiteks nägin mina täna Aurit ja tema kolme nädalast Albertit. Inimestel on ilus elu ja toredad prioriteedid.

 6. 9 aastat keskkooli lõpust (tartu kool, aga mitte treffnerr ega härrmaa) ja täpselt sama aktiivne suhtlemine nagu kittylgi. vähendatud (aga neidki inimesi pea 2/3) koosseis suhtleb pea iga nädal. vot see oli alles klassi ja koosmeel :)

 7. oijah. mul on keskkoolist saadik sama mees ka. peaks vist tegelt maha jätma, muidu ei saa eluga edasi minna:P

 8. Kitty,

  mu ema lõpetas kooli 20 aastat tagasi, aga nad käivad ikka veel igal suvel mere ääres telkimas. Ja muul ajal niisama koos :)

  Nii et vähemalt üks komplekt on selliseid veel :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: