millest ilma oled jäänud see ei oota sind ka ees

Nüüd järsku tuli meelde, mis on see asi, mis mind suvi otsa on vaikselt närinud. Nimelt: mul on kohe kurb vaadata neid töötavaid lapsi igal pool. No okei, jäätise- või postkaardimüümine ei murra kellegi konti, aga isegi selle puhul ma mõtlen, et miks siis nüüd need neljateistaastased ei võiks hoopis puhata ja mängida. (Mis neljateist-. … Loe edasi “millest ilma oled jäänud see ei oota sind ka ees”

Nüüd järsku tuli meelde, mis on see asi, mis mind suvi otsa on vaikselt närinud. Nimelt: mul on kohe kurb vaadata neid töötavaid lapsi igal pool.

No okei, jäätise- või postkaardimüümine ei murra kellegi konti, aga isegi selle puhul ma mõtlen, et miks siis nüüd need neljateistaastased ei võiks hoopis puhata ja mängida. (Mis neljateist-. Ma olen kakskümmend neli ja ma ei saa ikka veel aru, miks ma pean suvel tööl käima:P)

Tartu maantee teeremondil kusagil on üks pisike rohelise helkurvestiga poiss, kes peab päevad otsa palava päikese käes seisma ja näitama, millise suuna autod tohivad sõita ja millised peavad seisma. Mina mõtlen iga kord, et vaene laps. Ja et peaks talle järgmine kord jäätise viima. Aga alati unustan.

Kõige jubedamad süümekad tabasid mind Ungaris hotellis, kus üks kõige rohkem kaheteistaastane noorhärra mu kohvri haaras, et see pakihoiuruumi viia. Ei no ma tean, et ta ise on kindlasti hullult rahul sellega, et ta sügisel saab näiteks jalgratta osta omateenitud raha eest, aga ikkagi tundsin ma end… valge plantaatorina:P

One thought on “millest ilma oled jäänud see ei oota sind ka ees”

  1. Äh! Minule küll meeldis väiksena suvel tööd teha. Lausa uhke tunne oli. Mitte et vahel poleks ära tüüdanud, seda ikka. Aga see ei loe. Nüüd muidugi enam ei meeldi :P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: