but the wine and the song like the seasons have all gone

Pole olemas! Ma ei olnudki ainus, kes end lapsena marju korjates Mamlakatiks kujutles, et talutavam ja põnevam oleks! Seda, et kõigist inimestest just Polaarkaru nii tegi, oleks muidugi võinud aimata:) “Neljas kõrgus” oli mu lemmikraamat igatahes. Gulja oli nii lahedalt mittekorralik ja sattus kogu aeg igasugustesse jamadesse. Millegipärast tahaks ma praegu väga, et tuleks juba … Loe edasi “but the wine and the song like the seasons have all gone”

Pole olemas! Ma ei olnudki ainus, kes end lapsena marju korjates Mamlakatiks kujutles, et talutavam ja põnevam oleks! Seda, et kõigist inimestest just Polaarkaru nii tegi, oleks muidugi võinud aimata:) “Neljas kõrgus” oli mu lemmikraamat igatahes. Gulja oli nii lahedalt mittekorralik ja sattus kogu aeg igasugustesse jamadesse.

Millegipärast tahaks ma praegu väga, et tuleks juba minu sünnipäev.

Ja misasja, täna on neljas august? Siis ongi sünnipäev. Minu blogi oma. Andke talle andeks, kui ta end vahel veidi nõmedalt ülal peab – alles aastane teine ju, selliselt pole suurt aru loota. Aga see-eest on ta armas;)

2 kommentaari “but the wine and the song like the seasons have all gone”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: