mu palve mu eesmärk mu ootus

Sellist asja saab jälle ainult Tartus juhtuda: avastad hotellis punkt kell kuus, et kell kuus algab Raekojas TAMi kontsert, ja siis jõuad sellele kontserdile vabalt. Ja laulavad nad ju kenasti. Täiesti Asjalikud Mehed.

Muidu olen ma täna näinud tükki teist Eestit – kõigepealt sõidutasin Põltsamaalt Jõgevale 15-aastased hääletajad, kes Erinõmedale Autojuhiküsimusele (TM) “miks te kooliajal Jõgevale sõidate?” vastasid, et nad koolis ei käigi ja lähevad hoopis perekonnaseisuametisse ja ultrahelisse; siis veetsin tunnikese ühe valla sotsiaaltöötaja kabinetis. Selline elu siis.

Advertisements

2 kommentaari to “mu palve mu eesmärk mu ootus”

  1. Pille Says:

    kas sa sõidutasid nad põltsamaale tagasi ka? või et miks sa ootasid tunnikese? ja kas kabinetis või kabineti ukse taga?

  2. kitty Says:

    ei, see sotsiaaltöötaja oli hoopis eraldi lugu, lihtsalt teel tema juurde olid need hääletajad.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: