mu palve mu eesmärk mu ootus

Sellist asja saab jälle ainult Tartus juhtuda: avastad hotellis punkt kell kuus, et kell kuus algab Raekojas TAMi kontsert, ja siis jõuad sellele kontserdile vabalt. Ja laulavad nad ju kenasti. Täiesti Asjalikud Mehed. Muidu olen ma täna näinud tükki teist Eestit – kõigepealt sõidutasin Põltsamaalt Jõgevale 15-aastased hääletajad, kes Erinõmedale Autojuhiküsimusele (TM) “miks te kooliajal … Loe edasi “mu palve mu eesmärk mu ootus”

Sellist asja saab jälle ainult Tartus juhtuda: avastad hotellis punkt kell kuus, et kell kuus algab Raekojas TAMi kontsert, ja siis jõuad sellele kontserdile vabalt. Ja laulavad nad ju kenasti. Täiesti Asjalikud Mehed.

Muidu olen ma täna näinud tükki teist Eestit – kõigepealt sõidutasin Põltsamaalt Jõgevale 15-aastased hääletajad, kes Erinõmedale Autojuhiküsimusele (TM) “miks te kooliajal Jõgevale sõidate?” vastasid, et nad koolis ei käigi ja lähevad hoopis perekonnaseisuametisse ja ultrahelisse; siis veetsin tunnikese ühe valla sotsiaaltöötaja kabinetis. Selline elu siis.

2 kommentaari “mu palve mu eesmärk mu ootus”

  1. kas sa sõidutasid nad põltsamaale tagasi ka? või et miks sa ootasid tunnikese? ja kas kabinetis või kabineti ukse taga?

  2. ei, see sotsiaaltöötaja oli hoopis eraldi lugu, lihtsalt teel tema juurde olid need hääletajad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: