oh my friends it’s been a long hard year

Aga ma käisin spetsiaalselt selleks välismaal poes, et varustada oma lähedased sel aastal õigete jõulukalendritega – sellistega, kus on inglid ja karjused ja värk, ühtegi jõuluvana ei ole ja hõbedane sädelus on olulisemate kohtade peal. Endale jätsin kõige ilusama, sest mina olen nende isa (või noh, see, suur õde). See on peaaegu sama ilus, kui mu lapsepõlve jõulukalender oli.

Mõni ideaal on siiski vist alles veel:P

(ja te saate muidugi aru, et ma räägin jõulukalendritest, mille luukide taga ei ole šokolaadi ega kommi ega legotükke ega miniatuurset nukumööblit, mitte mingit nänni ei ole, lihtsalt pildid? te ikka TEATE, et sellised jõulukalendrid on olemas???)

3 kommentaari “oh my friends it’s been a long hard year”

  1. ma ikka eelistan shokolaadi… kas see nüüd tähendab, et ma olen tarbimisühiskonnast täiesti rikutud? Ei, shokolaad ja komm on nii head lihtsalt…

  2. Kommi ja šokolaadi müüakse poes kiloga, nende pärast pole küll vaja end koleda jõulukalendriga piinata.

  3. piltidega, luuletustega jne. miniatuurseid, selliseid, mis on vähemad kui A4-d jne. Ma peaks ka endale ikkagi siit jõulukalendri kaasa võtma.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: