oh my friends it’s been a long hard year

Aga ma käisin spetsiaalselt selleks välismaal poes, et varustada oma lähedased sel aastal õigete jõulukalendritega – sellistega, kus on inglid ja karjused ja värk, ühtegi jõuluvana ei ole ja hõbedane sädelus on olulisemate kohtade peal. Endale jätsin kõige ilusama, sest mina olen nende isa (või noh, see, suur õde). See on peaaegu sama ilus, kui mu lapsepõlve jõulukalender oli.

Mõni ideaal on siiski vist alles veel:P

(ja te saate muidugi aru, et ma räägin jõulukalendritest, mille luukide taga ei ole šokolaadi ega kommi ega legotükke ega miniatuurset nukumööblit, mitte mingit nänni ei ole, lihtsalt pildid? te ikka TEATE, et sellised jõulukalendrid on olemas???)

Advertisements

3 kommentaari to “oh my friends it’s been a long hard year”

  1. Katu Says:

    ma ikka eelistan shokolaadi… kas see nüüd tähendab, et ma olen tarbimisühiskonnast täiesti rikutud? Ei, shokolaad ja komm on nii head lihtsalt…

  2. kitty Says:

    Kommi ja šokolaadi müüakse poes kiloga, nende pärast pole küll vaja end koleda jõulukalendriga piinata.

  3. Pille Says:

    piltidega, luuletustega jne. miniatuurseid, selliseid, mis on vähemad kui A4-d jne. Ma peaks ka endale ikkagi siit jõulukalendri kaasa võtma.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: