sind veel sind veel suunurgaga maitseks

Te ei usu, aga Narva maanteel sushibaari asemele tekkinud söögikohas Island (huvitav, kas see on Island nagu riik või island nagu saar?) võib saada kahekümne krooni eest kaheksa seene-peekonitäidisega ahjukartulit. Tuleb muidugi osata küsida (nad on menüüs ilma hinnata ja lisanditena kirjas), nad ei ole väga suured ja nad ei ole maitse poolest midagi üle … Loe edasi “sind veel sind veel suunurgaga maitseks”

Te ei usu, aga Narva maanteel sushibaari asemele tekkinud söögikohas Island (huvitav, kas see on Island nagu riik või island nagu saar?) võib saada kahekümne krooni eest kaheksa seene-peekonitäidisega ahjukartulit. Tuleb muidugi osata küsida (nad on menüüs ilma hinnata ja lisanditena kirjas), nad ei ole väga suured ja nad ei ole maitse poolest midagi üle mõistuse head, aga see on igatahes toit ja igatahes Tallinna kesklinnas ja igatahes etem kui keskmine päevapraad. Ja kui ka ei oleks, siis oleks see ikkagi odavaim viis siinkandis kõhtu täis saada:)

One thought on “sind veel sind veel suunurgaga maitseks”

  1. Täitsa teemaväline kommentaar, aga Prahas on restoran Reykjavik. Polegi sellise nimega restorani veel mujal kuskil kohanud. Ei tea kas omanik oli Islandilt või mis seos seal on…

    Aga odavat sööki vist sealt küll ei saa, tundus väga shikk olevat, väljast vaadates igatahes.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: