i can’t live with you but i can’t live without you

Ma sain Jõuluvanalt kirja! Päriselt mulle kirjutatud kirja, mitte mingi tobeda läikpaberil soome käki. Noh, mingi kord, kui ma jälle Tartus komandeeringus olin, jäi mul keset päeva pool tundi aega üle ja ma käisin Postimuuseumis, kuhu oli tehtud mingi päkapikumaa. Seal sai Jõuluvanale kirjutada, ma tegin kohe ilusa kaardi talle ja kirjutasin pika kirja, aga … Loe edasi “i can’t live with you but i can’t live without you”

Ma sain Jõuluvanalt kirja! Päriselt mulle kirjutatud kirja, mitte mingi tobeda läikpaberil soome käki. Noh, mingi kord, kui ma jälle Tartus komandeeringus olin, jäi mul keset päeva pool tundi aega üle ja ma käisin Postimuuseumis, kuhu oli tehtud mingi päkapikumaa. Seal sai Jõuluvanale kirjutada, ma tegin kohe ilusa kaardi talle ja kirjutasin pika kirja, aga ega ma ei uskunud, et keegi seda tegelikult lugeda viitsib. Nüüd on ta mulle päriselt vastanud ja kirjutab näiteks, et ma ei peaks muretsema, et tal liiga palju tööd on. Kui armas:)

(ja ma ei taha kuulda mingit Jõuluvana-ei-ole-olemas-juttu selle peale.)

One thought on “i can’t live with you but i can’t live without you”

  1. jõuluvana ei ole olemas! ;) tegelikult on see üks raskes pohmeluses ja sinetava lõuaga alkohoolikust kääbus, kes kuskil täissuitsetatud ja Tom of Finlandi plakatitega tapetseeritud räpases konkus neile kirjadele tükitasu eest vastab — närune töö, aga elama peab.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: