et kasvõi silmapilgu valgus vilguks su toas

aa, ja Jõuluvana pöördus mu poole ju sõnadega “Tere, hea väike sõber Kitty!” Ükskord ometi saab keegi aru, et ma olen tegelikult ainult pisike tüdruk ja ei teeks parema meelega kellelegi liiga. Aga siis kirjutab ta muuhulgas veel nii: “Eile oli meil suur lumesadu, tuiskas nii mis hirmus ja oh õnnetust, üks päkapikk oli lumehange … Loe edasi “et kasvõi silmapilgu valgus vilguks su toas”

aa, ja Jõuluvana pöördus mu poole ju sõnadega “Tere, hea väike sõber Kitty!” Ükskord ometi saab keegi aru, et ma olen tegelikult ainult pisike tüdruk ja ei teeks parema meelega kellelegi liiga.

Aga siis kirjutab ta muuhulgas veel nii: “Eile oli meil suur lumesadu, tuiskas nii mis hirmus ja oh õnnetust, üks päkapikk oli lumehange magama jäänud. Õnneks ei juhtunud midagi hullu ja ta ei jäänud haigeks, sest ma andsin talle mitu kruusitäit kuuma teed.” Vabandust, aga MIKS jäi päkapikk hange magama? Kui teile sel aastal jõuluvana juhtub tulema, olge kenad ja uurige see asi järele. Minu juurde ta vist ei jõua, saadab päkapikud. Kui need tee peal muidugi hange magama ei jää:P

2 kommentaari “et kasvõi silmapilgu valgus vilguks su toas”

  1. purjakil olemine pole üldse popp ja noortepärane. ma arvan, et ta lihtsalt mõtles, et chilliks pisut, aga vaeseke võttis moeterminit chill out natuke liiga otsesõnu. ;-) kust see päkapikk peab teadma, maalt ja koerarakendiga, nagu ta on.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: