all i want for christmas is you

Tänane tööpäev mulle meeldib ja seda üldse mitte sellepärast, et see kolm tundi tavalisest lühem on. Lihtsalt asjad kuidagi sujuvad, mõte lendab, tiimiliikmete vahel on sünergia ja isegi Murphy on end eemale hoidnud, kuigi tähtaeg on vägagi käes. Lõpplahe tunne on, kui pead mingi keerulise süsteemi välja mõtlema ja siis hakkavad ühel hetkel kõik asjad … Loe edasi “all i want for christmas is you”

Tänane tööpäev mulle meeldib ja seda üldse mitte sellepärast, et see kolm tundi tavalisest lühem on. Lihtsalt asjad kuidagi sujuvad, mõte lendab, tiimiliikmete vahel on sünergia ja isegi Murphy on end eemale hoidnud, kuigi tähtaeg on vägagi käes.

Lõpplahe tunne on, kui pead mingi keerulise süsteemi välja mõtlema ja siis hakkavad ühel hetkel kõik asjad nii kokku klappima, nagu oleks see kõik juba ammu olemas olnud ja tuli lihtsalt üles leida.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: