to fly to the sun but i warn you it’s freezing

Minu lemmikmängud on ikka kontuurkaardimängud. Täna siis üks selline, kus saab Euroopa pealinnade pihta nooli visata. Mina eksisin kõigi peale kokku 2532 kilomeetriga (no mida täpsust. kaart ise on nii pisike, et ma suutsin isegi Helsinkist 35 km mööda sihtida).

Minu lemmikmängud on ikka kontuurkaardimängud. Täna siis üks selline, kus saab Euroopa pealinnade pihta nooli visata. Mina eksisin kõigi peale kokku 2532 kilomeetriga (no mida täpsust. kaart ise on nii pisike, et ma suutsin isegi Helsinkist 35 km mööda sihtida).

7 kommentaari “to fly to the sun but i warn you it’s freezing”

  1. Nojah, mina ei taiband kokku arvutada km, aga paremad lasud olid Kopenhagen (6km mööda) ja Dublin (14km mööda). Samas, Balkani linnadega läks mõnega ikka kohe hea 500-600km mööda, nii et…

  2. Nojah, ma ei tea, kus seal Türgi-suuruse lahmaka peal Ankara on ning natuke läksid Moskva ja Kiiev ka mööda. Kokku 2058 mööda ning kõige kunnim oli muidugi mu soodumust arvestades Budapest (5 km, see on vist üks piksel).

  3. Geograafia pole just mu tugevaim külg, ma panin kokku mööda viiekohalise arvu kilomeetreid. Täpseim oli vist London 30 kilomeetriga ;D

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: