kui mu pilk vaid hetkeks sinu pilku puutus

Avastasin, et mu orkuti parool on tugevam (noh. pikem ja keerulisem) kui hanza.neti püsiparool. Enne, kui ma sellest sügavamaid järeldusi jõudsin hakata tegema, avastas hanza.net ilmselt sama, igatahes käskis ta mul parooli ära vahetada.

Avastasin, et mu orkuti parool on tugevam (noh. pikem ja keerulisem) kui hanza.neti püsiparool. Enne, kui ma sellest sügavamaid järeldusi jõudsin hakata tegema, avastas hanza.net ilmselt sama, igatahes käskis ta mul parooli ära vahetada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: