what I’d give to run my fingers through your hair

Milleks peab kontoritööd tegeval inimesel olema põrutuskindel mobiiltelefon? Aga selleks, et saaks selle pärast kõne lõppu vihaga lauale virutada. Annab peaagu sama efekti, mis lauatelefoni toru hargileviskamine (milline jäänuksõna – harki pole seal küll kusagil). Kergelt rahustava. Ja jätab inimestele mulje, et sul on väga raske ja tänamatu töö:P

Milleks peab kontoritööd tegeval inimesel olema põrutuskindel mobiiltelefon? Aga selleks, et saaks selle pärast kõne lõppu vihaga lauale virutada. Annab peaagu sama efekti, mis lauatelefoni toru hargileviskamine (milline jäänuksõna – harki pole seal küll kusagil). Kergelt rahustava. Ja jätab inimestele mulje, et sul on väga raske ja tänamatu töö:P

2 kommentaari “what I’d give to run my fingers through your hair”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: