kõige ärarikkuja ja otsastpihtahakkaja ma olen

Tänase päeva jooksul olen ma suutnud käituda täiesti ebaadekvaatselt järgmistes rollides: * kolleegina * liiklejana * naisena * projektijuhina * nõustajana * teenusepakkuja esindajana * sõbrana * vanema ja targema õena * autoomanikuna Elu rekord ilmselt. Ainus, mis ma selle peale maailmalt oskan tahta, on see, et kõik, kes minuga täna mingil põhjusel on pidanud … Loe edasi “kõige ärarikkuja ja otsastpihtahakkaja ma olen”

Tänase päeva jooksul olen ma suutnud käituda täiesti ebaadekvaatselt järgmistes rollides:
* kolleegina
* liiklejana
* naisena
* projektijuhina
* nõustajana
* teenusepakkuja esindajana
* sõbrana
* vanema ja targema õena
* autoomanikuna
Elu rekord ilmselt. Ainus, mis ma selle peale maailmalt oskan tahta, on see, et kõik, kes minuga täna mingil põhjusel on pidanud kokku puutuma, võiksid selle ülejäänud eluks täielikult unustada. Teeme lihtsalt, et sel nädalal tuli pärast esmaspäeva kohe kolmapäev?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: