eks tulla võib veel teisi kevadeid kuid sellist teist ei tule eal

Mulle nii meeldivad need hommikud, kui ma ärkan iseenesest kell veerand seitse ja päike paistab ja on aega rahulikult asju teha, võib köögilaua taga piimakokteili juua ja Ekspressi lugeda ja vaadata, kuidas linnud akna taha sööma tulevad. Ja täna oli see päev, kui sai esimest korda ilma jopeta Novelli kohvi järele lipatud:) ja nüüd ma … Loe edasi “eks tulla võib veel teisi kevadeid kuid sellist teist ei tule eal”

Mulle nii meeldivad need hommikud, kui ma ärkan iseenesest kell veerand seitse ja päike paistab ja on aega rahulikult asju teha, võib köögilaua taga piimakokteili juua ja Ekspressi lugeda ja vaadata, kuidas linnud akna taha sööma tulevad.

Ja täna oli see päev, kui sai esimest korda ilma jopeta Novelli kohvi järele lipatud:)

ja nüüd ma lähen vist telekasse, kuigi ma NII ei peaks keset tööpäeva:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: