meil on viis kasti õlut ja palju viina

Meil Margusega ei ole viit kasti õlut, aga viina on meil küll umbes nii palju, kui tollieeskiri lubab Rootsi riiki viia. Meil on kolm vaba päeva, auto ja kummalgi Luleås keegi, kes meid ootab. Meil on odavad päikeseprillid, videokaamera, meeletutes kogustes Smilersi, Terminaatori ja Vennaskonna plaate ja 2*900 km, mida nendega sisustada. Meil on laevapiletid Helsinkisse, sixpacki jagu Batteryt ja ees terve öö autosõitu. Meil on kümme aastat ühist minevikku ja viimasel ajal jälle sama lainepikkus. Me oleme kergelt oimetud sellest kevadest ja kõigist eelmistest, mis hetketi meenuvad… me ei oleks nagu kunagi saanud vanemaks kui 15. eriti mina:P

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: