q on armastuse mudel sina keskmine mees

No ma ei saa aru, kuhu mu plaadid kaovad, noh. Tunnistage üles, kelle käes on Musta Q “Puhastus”? Sest täna tahan ma seda kuulata. “Black Cat, White Cat” pole ka ikka veel välja ilmunud. Ja raamatutest on väga puudu Jacqueline Wilsoni “Girls in Love”. Headest uudistest niipalju, et päikeseprillide asukoht on tuvastatud ja need saan … Loe edasi “q on armastuse mudel sina keskmine mees”

No ma ei saa aru, kuhu mu plaadid kaovad, noh. Tunnistage üles, kelle käes on Musta Q “Puhastus”? Sest täna tahan ma seda kuulata.

“Black Cat, White Cat” pole ka ikka veel välja ilmunud. Ja raamatutest on väga puudu Jacqueline Wilsoni “Girls in Love”.

Headest uudistest niipalju, et päikeseprillide asukoht on tuvastatud ja need saan ehk päeva poole tagasigi:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: