mulle ei meeldi teie planeedil

Jaanus on täitsa tabavalt kirja pannud selle, mida minagi homoparaadivastaste (ja eriti veel selle fucking suvise suusavõistluse;) kohta mõelnud olen: Minule tunduvad kah paljud teised üritused mõttetud. Ma ei saa aru, miks näiteks on vaja keset vanalinna keset maikuud lumi maha panna, et mingid kuradi suusatajad saaks seal suusatada. Miks on vaja neid tuua niimoodi … Loe edasi “mulle ei meeldi teie planeedil”

Jaanus on täitsa tabavalt kirja pannud selle, mida minagi homoparaadivastaste (ja eriti veel selle fucking suvise suusavõistluse;) kohta mõelnud olen:

Minule tunduvad kah paljud teised üritused mõttetud. Ma ei saa aru, miks näiteks on vaja keset vanalinna keset maikuud lumi maha panna, et mingid kuradi suusatajad saaks seal suusatada. Miks on vaja neid tuua niimoodi rahva ette, et kõik näeksid? Mingu suusatagu talvel oma kuradi mägedes omaette. Või miks on vaja Lasnamäe kanal kinni panna, et väike hulk autohulle saaks seal oma autodega eputada ja samal ajal kogu linna liikluse tuksi keerata. Ooh, vormel ja Gallardo toodi Eestisse? Kah mul asi. Telekast näeb sama asja ööpäevaringselt ja Lamborghinidel on nüüd Tallinnas müügisalong olemas, kus saab oma autofantaasiaid nüüd realiseerimas käia ja hulka kallist tehnikat näpuga katsumas.

Aga ma ei pea sugugi vajalikuks nende teiste mõttetute ürituste korraldajaid ja seal osalejaid mõnitama või psühhoanalüüsima hakata või hullemal juhul kivide ja kaigastega peksma. Selles ongi demokraatia mõte, muide, et lastakse teistel ka olla ja ei võeta iga asja niiväga isiklikult ja traagiliselt.

Muide, Pride’i särgid on niii ilusad, et ma ikkagi ostan endale ühe, kuigi mul pole selleks tegelikult raha:)

One thought on “mulle ei meeldi teie planeedil”

  1. Lugesin hiljuti üht arvamusartiklit, kus Rein Taagepera on päris hästi osutanud mõningatele põhjustele, miks Eesti ühiskond on selline nagu ta parajasti on, miks Eesti ühiskonnas lokkab ühelt poolt homofoobia ja vastaspoolt homofoobia-foobia, jne.

    http://www.epl.ee/arvamus/391285

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: