#8 ZSL London Zoo

Käisin täna lõpuks ometi Londoni loomaaias ja see on nüüd ametlikult mu lemmikloomaaed maailmas. Sest see on mõistliku suurusega, asub kesklinnas ja seal on AINULT glamuursed loomad! Ei mingeid hektaritäisi kitsesid ja lambaid, aga olemas on kaelkirjakud, pingviinid, sebrad, okaapid, tapiirid ja igasugused lahedad ahvid. (Okei, okaapid ja tapiirid võibolla ei ole glamuursed, aga ma olen lihtsalt eluaeg tahtnud neid näha.)

IMG_7837

Lisaks on see loomaaed seal olnud juba aastast 1828 ja on seega arhitektuuriliselt väga võluv; mingeid puure seal eriti pole, rohkem lihtsalt… alad loomade jaoks, ja kohad, kust inimesed saavad neid vaadata.

IMG_7931

Kuna paistis ka päike (ja kas on vaja mainida, et kusagil pole mingit lund?), siis oli pärast tunne, nagu oleks pigem safaril käinud kui loomaaias.

One thought on “#8 ZSL London Zoo”

  1. Tapiir? Taapir? Kefiir-keefir, tomat-tomat. ma ei viitsi parandama hakata, las ta jääb.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: