vetikad on tutikad ja kivi ära vettind

12 sept 2021 Derwentwater

kogu selle Lake Districti jutu peale on järvepilte üsna vähe olnud, pigem ikka pisemad lombid, mis on nime järgi tarn’id (mägijärv eesti keeles). või paistab järv nii kaugelt, et keegi ei saa aru, misasi ja kui suur see on.

ega siit ka tegelikult ei saa, see on ainult üks sopp Derwentwaterist, ja pilt jätab mulje, nagu poleks seal midagi ega kedagi. tegelikult käis vilgas laevaliiklus, rand oli täis jalutajaid ja piknikulisi, mõned (incl yours truly) isegi ujusid. praegu ise ka imestan, kuidas mul selline karge loodusfoto õnnestus teha kogu selle melu keskel.

mis see moraal ongi. ärge uskuge kõike, mis te sotsiaalmeediast loete, teid petetakse seal.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: