words don’t come easy

Viimastel päevadel juhtub kogu aeg, et mu tee, mida ma endale teen, saab liiga kange ja on jahtunud. Sest et ma panen ta tõmbama ja hakkan ajaviiteks külmkapi peale luuletust kirjutama ja… noh, ühel hetkel ongi tee jahtunud nagu Jääboileri laulus. Nii juhtub, kui lasta endale magnetic poetry kinkida:) Rütmid ja riimid on põnevad. Ma … Loe edasi “words don’t come easy”

Viimastel päevadel juhtub kogu aeg, et mu tee, mida ma endale teen, saab liiga kange ja on jahtunud. Sest et ma panen ta tõmbama ja hakkan ajaviiteks külmkapi peale luuletust kirjutama ja… noh, ühel hetkel ongi tee jahtunud nagu Jääboileri laulus. Nii juhtub, kui lasta endale magnetic poetry kinkida:)

Rütmid ja riimid on põnevad. Ma pole kümneaastasest peale luuletanud ja inglise keeles pole üldse kunagi luuletanud. Iga päev toob kaasa uusi avastusi. Mul on valmis juba viis rida ühest luuletusest, mis ma arvan, et tuleb kuuerealine. Vat nii.

Cat lover kit on mul loomulikult sellepärast, et see on ainus, kus mu nimi sees on;) Saab teha luuletusi kassiteemalisi ja minuteemalisi. Tulge mulle külla.

3 kommentaari “words don’t come easy”

  1. appi, nüüd ma siis tean, kust on pärit Hitatchi idee saata klientidele väikseid magnetsõnu, millest saab kokku panna nende produkte ülistavaid lauseid. grr.

  2. mulle need hitachi sõnad väga meeldisid, neid saab suure komplekiga kombineerida ja teha palju ägedamaid luuletusi!

  3. hmm… peaks ka kuskilt endale sellise komplekti hankima… aga kas neid mingis yliv2ikeses formaadis pole, et igavamas loengus istudes n2iteks mobiili aku peal luuletada?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: