i know i left too much mess and destruction

Homme ma lähen veel tööle ja siis lähen nädalaks ajaks hoopis suusatama. Sellest peaks olema palju rõõmu ja on ka, aga sinna juurde on palju tööd, sest ma olen kõik aeg niisama vedelenud ja nüüd järsku enne puhkust tuleb asjad valmis saada. See “tudengisündroom”, et kõiki asju hakatakse tegema viimasel õhtul enne tähtaega, on mul ikka kõvasti sees:( Ma ise ei salli seda üldse, aga no ma lihtsalt ei suuda sundida end tegema midagi, millega aega on. Ainult siis teen, kui on ikka tõesti väga mõnus asi.

Mõnus oli kududa endale kampsunit. Mul läks sellega ainult paar nädalat, kolm vist. Eile õmblesin kokku. Nüüd on ainult kaelus vaja veel teha. Lihtne oleks teha kõrge kaelus, aga mulle ei sobi selline. Pean midagi muud välja mõtlema. Nüüd ma istungi kampsuni kõrval ja teen tööd ja igatsen hoopis kampsunit tegema.

Ma arvan, et kui tabel on ära täidetud, siis ma luban endale paar rida kaelusekudumist, enne kui ma graafikut hakkan tegema.

Advertisements

6 thoughts on “i know i left too much mess and destruction

  1. Ega ühe korraliku kõrge kaelusega (30 cm või nii)kampsuni vastu ikka eriti miski muu ei saa. Kui just pärast suusaretke angiini jääda ei taha.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s