aeg on see kes tõuseb vara kannab tassid lauale

Täna on sünnipäev muuhulgas Kristil ja mu pinginaabril Marisel. Lihtsalt et te teaks neile õnne soovida, kui te neid tunnete ja nägema juhtute:) Mõne inimese jaoks on loomulik teiste sünnipäevi meeles pidada ja mõne jaoks on see vähemloomulik ja raske, minule on raskem näiteks. Ma tavaliselt mõtlen, et see ei ole nii oluline ka, aga ma olen vaadanud, et neile, kes ise meeles peavad teiste sünnipäevi, on oluline, et neid ka meeles peetaks. Ja viimati oma sünnipäeval leidsin ma, et see pole oluline, et kõik tuttavad nüüd selle puhul helistaks või kirjutaks või külla tuleks, aga kui keegi juba mingis muus asjas helistab, siis on küll kuidagi nõme, kui ta ei mäleta, et mul sel päeval sünnipäev on. Noh, igaüks ei saagi mu sünnipäeva teada, aga ma mõtlen olulisi inimesi ja vanu tuttavaid.

Lihtsalt infoks, minu sünnipäev on 7. septembril;) (ja kui ma väike olin, siis logopeed ei taibanud seda kuidagi üles kirjutada ja ma pidin iga jumala kord talle seda ütlema ja ma mõtlesin, kuidas saab suur inimene nii loll olla. arvake kolm korda, mis häälikuga mul probleeme oli:P)

Aga nüüd ma tõepoolest lähen ära Slovakkiasse.

Advertisements

2 thoughts on “aeg on see kes tõuseb vara kannab tassid lauale

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s