kuidas seal endaks saad juured on sul kesk maad

Mida ma küll mõtlesin, kui ma kodust nädalaks ajaks ära tulin ja ainult kolm raamatut kaasa võtsin? Kaks said juba esmaspäeva õhtuks läbi ja kolmas, noh, see on “Short History of Balkans”, mida ma küll siiralt tahan lugeda, aga mis ei ole nagu päris see, mida oleks vaja, taastumaks päevadest, mida sisustavad põhiliselt Balkani kolleegid … Loe edasi “kuidas seal endaks saad juured on sul kesk maad”

Mida ma küll mõtlesin, kui ma kodust nädalaks ajaks ära tulin ja ainult kolm raamatut kaasa võtsin? Kaks said juba esmaspäeva õhtuks läbi ja kolmas, noh, see on “Short History of Balkans”, mida ma küll siiralt tahan lugeda, aga mis ei ole nagu päris see, mida oleks vaja, taastumaks päevadest, mida sisustavad põhiliselt Balkani kolleegid koostöös neljanda raamatuga. “Auditing and Securing Windows 2000”.

Nii et eile õhtul otsisin raamatupoe ja varustasin end üle mõistuse kalli “High Fidelityga”. Mida jagub veel täpselt niikauaks, kuni on võimalus täna uuesti poodi minna:P aga igatahes mulle meeldib see raamat. Meeldib Hornby osavus sõnastada mõtteid, mis mul ka alati olemas on olnud, aga rohkem nagu emotsioonina. Meeldib ta viis öelda tavalisi asju muigamapaneval moel. See ei ole kindlasti mitte kõige filosoofilisem raamat maailmas (ja ironiseerib way liiga palju mu muusikamaitse üle:P), aga mis siis. Edetabeleid on küll vähem, kui ma ootasin, aga ikkagi armas.

4 kommentaari “kuidas seal endaks saad juured on sul kesk maad”

  1. raamatupoesoovitusi ;):

    Mammuti kaubamajas (Buda poolel, Moszkva teri metroopeatus punasel/2. metrool, trammid 4 ja 6 lähevad ka) on Libri keti raamatupood, kus on päris hea valik inglise keelset kirjandust. Kusjuures parem kui teistes Libri poodides.

    Kesklinnas on veel Oktober 6 utcal Bestsellers nimeline pood, kus on ingl. keelseid raamatuid. Näiteks.

  2. Oojaa. Bestsellersis ma juba käisin. Ja nüüd ma ei jaksa enam tükk aega ühtegi raamatut osta (või midagi muud, for that matter:P)

  3. Natuke Erzsebeti sillast Rákóczi tänava poole (ses küljes, milles Váci utca on), on ka üks täiesti hea valikuga raamatupood. Ma sain oma esimese Philip Rothi sealt.

    Duna Plazas müüakse ka midagi, aga seal rõhutakse rohkem põnevikele.

  4. kas sa selle laulu sõnu tead ka? täisversioonis. too leivalaul… kuidas seal endaks saad juured on sul kesk maad… äkki on, siis ma oleks küll rõemus kui need omale ka saaks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: