ega paarist soojast päevas kohe kevad veel ei alga

Pärastlõunased teadagimillised saavutused ületasid plaani mitmesajaprotsendiliselt. Plaan oli nimelt minna ja rääkida juttu juhendajaga; tegelikult rääkisin juttu dekanaadi sekretäriga, juhendajaga, instituudi sekretäriga, instituudi direktoriga. Võimas. Instituudi sekretär aitas mul tuvastada, et mind on jälle tagaselja ära atesteeritud. Seekord, te ei arva ära, hindele “üks”:P Juhendaja hindas mu teemavaliku riskantseks, aga huvitavaks. Või siis et teistpidise … Loe edasi “ega paarist soojast päevas kohe kevad veel ei alga”

Pärastlõunased teadagimillised saavutused ületasid plaani mitmesajaprotsendiliselt. Plaan oli nimelt minna ja rääkida juttu juhendajaga; tegelikult rääkisin juttu dekanaadi sekretäriga, juhendajaga, instituudi sekretäriga, instituudi direktoriga. Võimas.

Instituudi sekretär aitas mul tuvastada, et mind on jälle tagaselja ära atesteeritud. Seekord, te ei arva ära, hindele “üks”:P

Juhendaja hindas mu teemavaliku riskantseks, aga huvitavaks. Või siis et teistpidise rõhuasetusega – huvitavaks, aga riskantseks. Ma nüüd mõtlen asjade üle järele, ärge mult paar päeva ak-saavutusi oodake:)

Lugesin Telleri blogis kõik 40 suitsetamisteemalist kommentaari läbi ja ei saanud midagi uut teada. Kõik rääkisid sedasama, mida alati räägitakse. Huvitav, et alati, kui sellises vaidluses suitsetajad sõna võtavad, siis on need sellised suitsetajad, kes ei suitseta söögi ajal, ei suitseta siis, kui seltskonnas on mittesuitsetajaid, ei suitseta siis, kui neil palutakse mitte suitsetada… Kust selliseid suitsetajaid saadakse? Minu sõprade hulgas on küll selliseid, kes suitsetavad lõunasöögi ajal minuga samas lauas, kuigi ma olen palunud neil seda mitte teha. Ja nad on lõppeks ikkagi mu sõbrad ja ma lähen nendega mõnikord jälle lõunale, kuigi ma sellist käitumist absoluutselt ei talu. Mul ei ole üldse ühtegi sõpra, keda ma sajaprotsendiliselt taluksin.

One thought on “ega paarist soojast päevas kohe kevad veel ei alga”

  1. Nunäedsa. Kusjuures nende saavutustega kipub nii olema jahh, et kui mõte on paigas ja rattad juba liiguvad, siis polegi see värk enam nii keeruline. :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: