mööda teed tuul vaid käib

Tänase päeva teema mõtisklusteks on mul selline: kas ma peaksin endale ikkagi kitarri ostma (mis võiks osutuda lihtsalt veel ühe lapsepõlveunistuse hilinenud täitmiseks) või on mul niigi liiga palju kola, kaasa arvatud muusikainstrumente. Parmupill ja penny whistle vastavad mu muusikalisele potentsiaalile veidi paremini nagunii. Aga kitarr oleks ju lahedam:P

Tänase päeva teema mõtisklusteks on mul selline: kas ma peaksin endale ikkagi kitarri ostma (mis võiks osutuda lihtsalt veel ühe lapsepõlveunistuse hilinenud täitmiseks) või on mul niigi liiga palju kola, kaasa arvatud muusikainstrumente. Parmupill ja penny whistle vastavad mu muusikalisele potentsiaalile veidi paremini nagunii. Aga kitarr oleks ju lahedam:P

2 kommentaari “mööda teed tuul vaid käib”

  1. Igal juhul osta endale kitarr, sest lapsepõlveunistuste hilinenud täitmine on täpselt see asi, mis teinekord vajaka.

    Mina ühel hetkel näiteks ostsin endale õhupüssi nimelt seepärast. Nüüd olen tänu sellele ehk peast natuke selgem… ja lasen kah täpsemalt, kui enne.

    Seda veel, et kui vahel väikest maniakaalsust endale mitte lubada, siis kipub see kinnijäänud maniakaalsus lihtsalt elu üle võtma.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: