i wake up and french kiss the morning

Kell pool kuus hommikul laulavad nii Kalamaja hoovides kui minu aias mingid võõrad linnud täitsa uusi laule ja tuul on järsku otsustanud hakata soojaks suvehommikutuuleks. Ma ütlen teile, sel aastal _tuleb_ kevad teisiti. Nagu alati. Ma vist ei lähe mitte magama, vaid päikesetõusu vaatama kuhugi:)

Kell pool kuus hommikul laulavad nii Kalamaja hoovides kui minu aias mingid võõrad linnud täitsa uusi laule ja tuul on järsku otsustanud hakata soojaks suvehommikutuuleks. Ma ütlen teile, sel aastal _tuleb_ kevad teisiti. Nagu alati.

Ma vist ei lähe mitte magama, vaid päikesetõusu vaatama kuhugi:)

One thought on “i wake up and french kiss the morning”

  1. jees, ma olen esimene, kes siia saab kommentaari kirjutada. ma sain, muide, täna kolm korda veel seda smsi, mille sa mulle saatsid :P ja õigupoolest jõuan ma nüüd selleni, millest oleksin pidanud alustama.

    :*

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: