sweet puppies for life

Ma käin tööl seeliku ja kontsakingade, prillide ja kammitud peaga. Allkirjastan kuluaruandeid, täidan projektide halduse tabelit, pean pan-baltilisi telefonikõnesid. Keegi ei aimagi, et tegelikult otsisin ma nädalavahetusel nahkmantli välja, et ma kuulan autos punki, et mu vasaku käe sõrmeotsad on parkunud ja et ma ei kavatse veel niipea juukseid eriti lühemaks lõigata. Lisaks sellele joon ma keset päeva õlut, kondan öösiti kahtlastes kohtades ja kannan ka pilves ilmaga päikeseprille, mis lasevad mul inimesi häbematult jõllitada. Ja Queeni kontserdile lähme me Eleniga ka:)

Advertisements

2 kommentaari to “sweet puppies for life”

  1. Indrek Says:

    Dr. Jekyll & Ms. Hyde :)

  2. Liis Says:

    Kindlasti mõlgub paljudel mõtteis ‘just sellepärast arvan armastan sind’

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: