sua lankeemukseen tarvitsen

Uue disaini eest tuleb tänada Elenit – aitäh, Elen! Aga pilt on loomulikult Horvaatiast, Hvarilt, mu lemmiksaarelt, mille olemasolusse ma selle möödaläinud talve jooksul ajuti lakkasin uskumast, sest ei ole ju võimalik, et kusagil on nii soe, sinine, päikeseline ja lavendlilõhnaline. Praegu õues käies ja vihma nuusutades hakkasin uuesti uskuma.

Uue disaini eest tuleb tänada Elenit – aitäh, Elen!

Aga pilt on loomulikult Horvaatiast, Hvarilt, mu lemmiksaarelt, mille olemasolusse ma selle möödaläinud talve jooksul ajuti lakkasin uskumast, sest ei ole ju võimalik, et kusagil on nii soe, sinine, päikeseline ja lavendlilõhnaline. Praegu õues käies ja vihma nuusutades hakkasin uuesti uskuma.

One thought on “sua lankeemukseen tarvitsen”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: