hail hail hail and kill

Ma saan tegelikult aru, et iga asja, mis veebis on, ei ole vaja lugeda ja et minu tee õnneni läheb brausimisharjumuste muutmise kaudu. Sellegipoolest tahaks aegajalt paluda, et teatud eluhetkedel oleks inimestel internetile ainult read-only ligipääs. Mul on tunne, et ühel päeval võiks selline piirang ka mind ennast suurtest alandustest päästa. Tähendab, ilma kahtluseta on … Loe edasi “hail hail hail and kill”

Ma saan tegelikult aru, et iga asja, mis veebis on, ei ole vaja lugeda ja et minu tee õnneni läheb brausimisharjumuste muutmise kaudu. Sellegipoolest tahaks aegajalt paluda, et teatud eluhetkedel oleks inimestel internetile ainult read-only ligipääs. Mul on tunne, et ühel päeval võiks selline piirang ka mind ennast suurtest alandustest päästa. Tähendab, ilma kahtluseta on tore armuda, saada maha jäetud, rase olla, sünnitada, imetada, kaalu jälgida ja mida kõike veel, aga… me ei taha teada!

10 kommentaari “hail hail hail and kill”

 1. See on tõsiselt huvitav asi, mida ühest blogist lugeda: kaebust, et blogimine jätab külmaks.

 2. Mina küll tahan teada! Mida teisem maailm (minu omaga võrreldes), seda huvitavam blog. Eeldusel, et haaravalt kirjutatud ja keeleliselt arusaadav (nt progeja-inimeste progemismuredest lihtsalt ei saa keeleliselt aru, mis mõistete taga peitub).

 3. ka msni nimede vahetamisega võiks neil teatud eluhetkedel piiri pidada.. mõned kohatud/kuuldud variandid:

  “meie musikesel potitamine taitsa selge”

  “meil tuli tana esimene kiku”

  “meie kaka on veidi rohekas”

  aga võib-olla tunduvad need imelikud ja hirmuäratavad ainult seni, kuni endal lapsed puuduvad.. ise olen igatahes tõotanud, et sellisesse auku ei kuku ja ka blogindus läheks sel perioodil tõenäoliselt passwordistatuks..

 4. Õnneks on ka interneti kasutajal alati võimalus valida sama suhtumine, mis telekanalite puhulgi: kui ei meeldi, ära vaata.

  Mulle väga meeldib lugeda võõraste inimeste blogisid. Mõned üksid on lemmikud, mida ikka ja jälle lugema naasen. Mõni on selline, et loed 3-4 rida ja siis liigud minekule. Mida rohkem erinevaid blogisid, seda parem.

 5. lisaks võimalusele valida, kas ja mida lugeda, on õnneks ka võimalus oma blogis oma mõtteid avaldada, meeldigu need siis teistele või mitte..

  nokk kinni, saba lahti :P

 6. Tead, kui kogu see blog teha raamatuteks, tuleksid välja kuratlikult head raamatud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: