Oh, milline mõte mulle praegu

Oh, milline mõte mulle praegu tuli (ärge küsige, mis kontektsis) – üks väga oluline teemablog on vähemalt Eesti oludes täitsa puudu. Emablog. Ma tean vähemalt kolme naist, kes Perekoolis tuuleveskitega võitlemise asemel peaksid lihtsalt blogi kirjutama ja siis teistel oleks hea ja lõbus ja õpetlik lugeda. Ma peaaegu leian, et ma tahaks selle asja ise … Loe edasi “Oh, milline mõte mulle praegu”

Oh, milline mõte mulle praegu tuli (ärge küsige, mis kontektsis) – üks väga oluline teemablog on vähemalt Eesti oludes täitsa puudu. Emablog. Ma tean vähemalt kolme naist, kes Perekoolis tuuleveskitega võitlemise asemel peaksid lihtsalt blogi kirjutama ja siis teistel oleks hea ja lõbus ja õpetlik lugeda.

Ma peaaegu leian, et ma tahaks selle asja ise ära teha. Aga ma kardan, et keegi jõuab ette:)

Ahjaa, teemablogi kui niisuguse idee muidugi Tellerilt.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: