oma nime ka surres ei määri me

Mina olen teatavasti see laps, kes pole kunagi “Nelja tankisti ja koera” näinud. Me kõik tuleme oma lapsepõlvest, eks ole. Minu oma oli põhiosas ilma televiisorita. Aga nüüd ma ei suuda otsustada, kas peaks siis minema ja vaatama neid tankiste. Mõnegi osa. Vist ikka peaks. Tuleb keegi minuga kinno, ah? Meie kontori all baaris, kus … Loe edasi “oma nime ka surres ei määri me”

Mina olen teatavasti see laps, kes pole kunagi “Nelja tankisti ja koera” näinud. Me kõik tuleme oma lapsepõlvest, eks ole. Minu oma oli põhiosas ilma televiisorita.

Aga nüüd ma ei suuda otsustada, kas peaks siis minema ja vaatama neid tankiste. Mõnegi osa. Vist ikka peaks. Tuleb keegi minuga kinno, ah?

Meie kontori all baaris, kus vanasti seisis letil suur silt “Meil suitsetatakse” (mitte et see kirjalikku tõestust oleks nõudnud), on toimunud mingi poliitikavahetus. Neljale lauale on pandud sildikesed “Ei suitsetata”. Need on muidugi lauad kõige tagumises nurgas, kuhu tuleb läbi paksu suitsu minna… aga ilus mõte on ka midagi väärt. Avaldasin tunnustust prae ostmise ja kohapeal konsumeerimise teel.

2 kommentaari “oma nime ka surres ei määri me”

  1. Mina lähen :) Ma tahan näha, kas see tõesti oli nii tore kui lapsena tundus. Kohtume seal? :)

  2. Mul telekas oli, aga seda filmi ikkagi pole näinud. Ei huvitanud mind lihtsalt tankistid. Ka “Shaving Ryan’s privates”-it ei viitsinud vaadata kui see paar nädalat tagasi telekas oli.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s