leidmata laule neid vahel teel me jalge ees on maas

Ma ostsin eile endale ikkagi ära selle Hedvig Hansoni ja Andre Maakeri plaadi, mida ma endale lubada ei saanud. Ja siis täna käisin Paides nende kontserdil ka. Jah, selleks ma ostsingi endale auto:) Et käia Paides kontserdil ja Rakveres teatris ja Mustamäel kooriproovis ja Raplas esinemas… kõik puhtalt kultuuri huvides! Kontsert ise oli… no ma … Loe edasi “leidmata laule neid vahel teel me jalge ees on maas”

Ma ostsin eile endale ikkagi ära selle Hedvig Hansoni ja Andre Maakeri plaadi, mida ma endale lubada ei saanud. Ja siis täna käisin Paides nende kontserdil ka. Jah, selleks ma ostsingi endale auto:) Et käia Paides kontserdil ja Rakveres teatris ja Mustamäel kooriproovis ja Raplas esinemas… kõik puhtalt kultuuri huvides!

Kontsert ise oli… no ma ei tahagi midagi öelda. Lihtsalt nii päris oli ja hing on sellest veel hell. Homme võibolla ütlen.

Ma hankisin ühe pühendusega plaadi ka, mitte endale, aga ma ei ütle praegu, kellele, see on üllatus.

Uusi autoelamusi: õppisin täistulesid kasutama ja sain esimese surnud putuka esiklaasile:)

2 kommentaari “leidmata laule neid vahel teel me jalge ees on maas”

  1. autoasjanduses on sul veel kõvasti arenguruumi: alles siis, kui hakkad siiralt imestama inimeste üle, kel personaalset plekk-kallimat pole, ning neid, kes seda mingil mõistmatul põhjusel ei tahagi, tingimusteta ja analüüsita asotsiaalseiks pidama, oled jõudmas Tõelise Teadmuse™ lätteile.

  2. autosissekanded valitsevad, sest annavad mulle julgust kogu selle “mina enam ei oska sinuga midagi peale hakata. kurat osta endale roller” tatipritsimiste taustal.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s