still be feeling the way i do

Eile õhtul ma mõtlesin, et peaks ikkagi kirjutama ühe raamatu. Asjadest, mis on olnud. Sellest ei tuleks mingit romaani, pigem novellikogu, ja seda ei viitsiks lugeda mitte keegi peale minu enda ja võibolla ka Preedu:) No tegelt Mari ja Priit loeks ka ja siis veel mõned inimesed, keda painab uudishimu, et mis neist kirjutati, või kes meid lihtsalt tunnevad. Eesti keeles võiks välja anda nii viisteist eksemplari ja inglise keeles veel kümme, see oleks juba päris vinge tiraažž.

Pole vist vaja mainida, et tegevus selles raamatus toimuks ajavahemikus 2000-2002, aga põhiosas kevadel 2001:P Tegevuskohaks Euroopa. Pealkiri ja kaanepilt on mul ka juba teada, aga ma veel ei tea, kas neid praegu välja hõigata oleks turunduslikust seisukohast hea idee.

Öösel mõtlesin ma välja ka selle, kust leida piisav hulk aega, et segamatult kirjutada. Ma hakkan neid Ekspressi kruiisilaevavinjette koguma nüüd:)

Advertisements

7 kommentaari to “still be feeling the way i do”

 1. Pille Says:

  Mina tahaks ka su raamatut lugeda. Palun.

 2. Kristi Says:

  Mina tahan ka ühte :)

 3. Madiken Says:

  Mulle kaa mulle kaa mina kaa mina kaa!

  Mu ema kogub kaa neid asju. Humh.

 4. tari Says:

  minu meelest on palju põnevam kirjutada asjadest, mida pole olnud. sellepärast et nendest asjadest, mis on olnud, nendest kirjutavad enivei kõik. ka kõusaar. kender ka.

 5. tari Says:

  kurat, isegi jaan kross kirjutas sellest, mis on olnud!

 6. kitty Says:

  rääkimata kõigist blogijatest, eksju:)

 7. Krum Says:

  Mina loeksin ka seda raamatut. Täiesti kindlalt. Ja mõlemas keeles.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: