oh jõuaks elust nõnda läbi ka

Selle laulu/tantsupeo laulduim/kuulduim laul on igatahes “Tuljak”. Eelmine kord, kui ma üldlaulupeole sattusin, oli näiteks hoopis “Koit” (see, kus valguse võit äratab maa, mitte see, kus ilu edeneb õuede õlal). Aga no meil ei ole enam üheksakümnendad… ja eks vist ühtteist sõltub sellest ka, millises seltskonnas pidutseda. Kõige ilusamaid laule kirjutatakse mudilas- ja lastekooridele; kõige … Loe edasi “oh jõuaks elust nõnda läbi ka”

Selle laulu/tantsupeo laulduim/kuulduim laul on igatahes “Tuljak”. Eelmine kord, kui ma üldlaulupeole sattusin, oli näiteks hoopis “Koit” (see, kus valguse võit äratab maa, mitte see, kus ilu edeneb õuede õlal). Aga no meil ei ole enam üheksakümnendad… ja eks vist ühtteist sõltub sellest ka, millises seltskonnas pidutseda.

Kõige ilusamaid laule kirjutatakse mudilas- ja lastekooridele; kõige lahedamaid tantse tehakse võimlemisrühmadele. Kõige ilusamast dirigendist me juba rääkisime. Kõige paremad laulupeomuljed on lava tagant nagu alati:)

Tantsupidu oli ilmselgelt tantsijate endi pidu. Kena neist siiski, et nad meid vaatama lubasid, sest ilus oli.

Mingeid ideid, mis me järgmise viie aastaga pihta hakkame?:P

7 kommentaari “oh jõuaks elust nõnda läbi ka”

 1. Peaks laulma õppima? :-P

  (paljulubav algus on igatahes tehtud)

  Või et siis läheks kergema vastupanu teed ja hakkaks tantsima? Peaks olema lihtsam, arvestades, et kunagi olen ma seda natuke teinud.

 2. Mhmh:) Igast peost laulupidu! (Mitte et me juba ei laulaks pidudel võimalikult palju, või kuidas?:P)

  Fazz, sinu jaoks on tantsimine tõesti kergema vastupanu tee – ma ei usu, et üheski tantsurühmas mehi üle on:) Mina vist jään oma liistude, või nende, noh, nootide juurde esialgu.

 3. Kitty, Sa ei usu seda ilmselt, aga mul jäi see lugu omal ajal just selle pärast pooleli, et poisse oli rohkem. Ja kuna mina olin see, kellel polnud mitmetel põhjustel ülejäänud seltskonnaga suurt klappi, siis nii läkski.

 4. Ma tegelt usun. Praegu pidi ka lastega nii olema, et poisse on rahvatantsus rohkem kui tüdrukuid, sest tüdrukud tahavad parema meelega aeroobikat teha. Aga meeste eluiga on lühem ja sina oled õnneks juba peaaegu selles vanuses, kus mehi on oluliselt vähem kui naisi:P nii et äkki näkkab?

 5. Minul ka peas mõtteidu, et vaja uuesti tantsima hakata. Laulda ma kahjuks nii hästi ei oska.. aga sel aastal pealtvaatajana osaledes tekkis küll vastapandamatu soov olla järgmine kord jälle tegijate sees! :)

 6. selle 11 aasta jooksul, mil mina kõige toropist aguni vihtusin, oli küll alati poisse puudu ja tüdrukutel nende pärast kakelung. aga fazz – 60-kilone malakas kätte ja tuljaku tõstet (selline, kus naine nii kõrgel, et põlved kuskil su näokohal) harjutama!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: