kuri on noorõlt kurba olla vaiv on noorõlt vaiki saista

Kas keegi pakub tänapäeval videokasseti ümberlindistamise teenust? Vanasti ma teadsin, kus seda tehti, aga taas kord tuleb tõdeda, et pole enam üheksakümnendad:P Mul on laulupeo ja tantsupeo teleülekanded lindis ja ma tahaks neist saada koopiaid. Kui unistada tohib, siis tahaks tantsupeost ingliskeelsete subtiitritega koopiat:) Sest mul on päris mitu sõpra, kes ei ole eestlased ja … Loe edasi “kuri on noorõlt kurba olla vaiv on noorõlt vaiki saista”

Kas keegi pakub tänapäeval videokasseti ümberlindistamise teenust? Vanasti ma teadsin, kus seda tehti, aga taas kord tuleb tõdeda, et pole enam üheksakümnendad:P

Mul on laulupeo ja tantsupeo teleülekanded lindis ja ma tahaks neist saada koopiaid. Kui unistada tohib, siis tahaks tantsupeost ingliskeelsete subtiitritega koopiat:) Sest mul on päris mitu sõpra, kes ei ole eestlased ja kes ei saanud seekord peole tulla, aga tahaksid väga näha, kuidas siis ikkagi oli. Tantsupeo ülekande vaatasin ma just praegu triikimise kõrvale lindist üle ja see oli ideaalne täiendus eilsele elusast peast vaatamisele – tunde sai eile kätte, aga kuna meie kohad polnud väga kõrgel, siis tantsujoonised nägin täna ära ja jutu kuulsin juurde, mis värk nende erinevate rühmadega on ja palju tantsijaid oli ja mida see asi kokku üldse tähendas:) Antagu mulle andeks, aga tantsu mõistmine ei käi mul väga libedalt. Vaadata meeldib sellest hoolimata.

Eesti rahvamuusika on äraütlemata mõnus muusika ikka. Ja ka see saatemuusika, mis ei olnud rahvamuusika, oli väga lahedalt valitud – Alenderi ja Tõnis Mäe järgi tantsida paistis küll hea olevat.

One thought on “kuri on noorõlt kurba olla vaiv on noorõlt vaiki saista”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s