it’s just a silly phase i’m going through

Hmh. Paistab, et ma olen unustanud peaaegu kõigile öelda, et ma sõidan homme minema. Lubada ma ei taha eriti midagi – et kuhu ja kauaks ja milleks – aga olemas on auto ja Euroopa kaart ja telk ja Lonely Planeti Horvaatia reisijuht ja aega kuni 23. juuli õhtuni ja tahtmine kindlasti ära näha Horvaatia looduskaunimad kohad, Anton (kes elab Rijekas, mis on Horvaatia üpriski looduskole koht) ja Sarajevo (mis ei ole Horvaatias). So there.

Kui te juhtute tahtma mult postkaarte saada, edastage oma postiaadressid (siiasamma või mailiga või SMSiga). Kui meil juhtub raha otsa saama, siis me tuleme varem tagasi. Kui mul juhtub tee peal midagi öelda olema, siis ma blogin. Tee pealt digifotosid ei saa, aga Tarmo ostis minu meelest umbes tuhande krooni eest filmi kaasa:P

Igatahes kavatsen ma tagasi jõudes olla päevitunud ja võluv. Orkutis on mu seksikus langenud 50%ni (enne oli 70%) – ma ei saa aru, mida ma valesti teinud olen?:P

Advertisements

Üks vastus to “it’s just a silly phase i’m going through”

  1. x Says:

    abielu pidigi seksikust vähendama (sõltumatu prantsuse labori andmed)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: