it’s just a silly phase i’m going through

Hmh. Paistab, et ma olen unustanud peaaegu kõigile öelda, et ma sõidan homme minema. Lubada ma ei taha eriti midagi – et kuhu ja kauaks ja milleks – aga olemas on auto ja Euroopa kaart ja telk ja Lonely Planeti Horvaatia reisijuht ja aega kuni 23. juuli õhtuni ja tahtmine kindlasti ära näha Horvaatia looduskaunimad … Loe edasi “it’s just a silly phase i’m going through”

Hmh. Paistab, et ma olen unustanud peaaegu kõigile öelda, et ma sõidan homme minema. Lubada ma ei taha eriti midagi – et kuhu ja kauaks ja milleks – aga olemas on auto ja Euroopa kaart ja telk ja Lonely Planeti Horvaatia reisijuht ja aega kuni 23. juuli õhtuni ja tahtmine kindlasti ära näha Horvaatia looduskaunimad kohad, Anton (kes elab Rijekas, mis on Horvaatia üpriski looduskole koht) ja Sarajevo (mis ei ole Horvaatias). So there.

Kui te juhtute tahtma mult postkaarte saada, edastage oma postiaadressid (siiasamma või mailiga või SMSiga). Kui meil juhtub raha otsa saama, siis me tuleme varem tagasi. Kui mul juhtub tee peal midagi öelda olema, siis ma blogin. Tee pealt digifotosid ei saa, aga Tarmo ostis minu meelest umbes tuhande krooni eest filmi kaasa:P

Igatahes kavatsen ma tagasi jõudes olla päevitunud ja võluv. Orkutis on mu seksikus langenud 50%ni (enne oli 70%) – ma ei saa aru, mida ma valesti teinud olen?:P

One thought on “it’s just a silly phase i’m going through”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s